fbpx
+36 30 405 0167 info@tintahalmuhely.hu

GY.I.K.

Amennyiben itt nem találod meg a kérdésedre a választ, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 30 405 0167-es telefonszámon vagy írj nekünk!

Hogyan tudok workshopra jelentkezni?

Workshopjainkra az ESEMÉNYNAPTÁR menüpont alatt tudsz jelentkezni, illetve a +36 30 405 0167-es telefonszámon.

Mi a teendőm, ha mégsem jó számomra az időpont, amire bejelentkeztem, változtathatok rajta?

Ebben az esetben írj egy e-mailt számunkra a kapcsolat menüponton keresztül vagy hívj fel a +36 30 405 0167-es telefonszámon és egyeztetünk személyesen. Lehet változtatni a bejelentkezett időponton, az időpont előtt legkésőbb két nappal.

Milyen hosszú egy workshop?

Minden workshopunk kb. 2-3 óra hosszúságú, de a program pontos hossza nagyban függ a témától és a résztvevők ügyességétől, gyorsaságától is.

Milyen ruhában jöjjek?

Mindenképpen kényelmes, játszó ruhában érdemes jönni, mindemellett hozz magaddal egy kardigánt vagy pulóvert is, mivel a műhelyben, ahol a workshopokat tartjuk, előfordulhat, hogy hűvös van.

Mit hozzak magammal?

Magadat! A workshopunkon való részvételhez minden szükséges kelléket (pl. kötény, kesztyű, eszközök és alapanyagok) mi biztosítunk.

Mit lehet tudni a műhely felszereltségéről?

Műhelyünk egy utcáról nyíló pince helyiség, ahol fűtés van, de ettől függetlenül előfordulhat, hogy hűvös van, ezért jó, ha van nálad egy pulóver vagy kardigán. Van mellékhelység mosdóval. A workshopokon apró süteményt, teát, illetve ásványvizet biztosítunk, de ha valaki szeretne, nyugodtan hozzon magával hideg élelmet, mert hűtőnk van, viszont főtt étel melegítése nem megoldott, minkrónk nincs. Wifi nincs.

Milyen időpontokban vannak a workshopok?

Az ESEMÉNYNAPTÁR oldalon mindig az aktuális workshopokat láthatod.

Kell-e előképzettség a workshopon való részvételhez?

Egyáltalán nem kell! Örömmel látunk mindenkit kezdőktől a gyakorlottal rendelkező vendégekig.

Van-e lehetőség ajándékba adni a workshopot?

Természetesen, az ajándékkártyát a +36 30 405 0167 -es telefenonszámon rendelheted meg és a műhelyben személyesen veheted át egy megbeszélt időpontban.

Milyen nyelven zajlik a workshop?

Magyarul, de angol nyelven is kommunikálunk társalgási szinten.

Hol tudok parkolni? Milyen járművel jutok el legkönnyebben a műhelybe?

Ha autóval érkezel, a Liliom utcában található egy parkolóház 50 méterre a műhelytől. Ha gyalog jönnél, a 4-6-os villamossal vagy az M3-as metróval a Corvin-negyedtől tudsz begyalogolni a Liliom utcába.

Hány résztvevő van egy workshopon?

Workshopjainkon általában 4-6-8 fő vesz részt témától függően. A résztvevők maximális száma a workshop témájától is függ.

Gyerekek jöhetnek a műhelybe?

13 éves kortól várunk mindenkit, aki szeret alkotni. Ha nincs jelen a szülő, a 18 évnél fiatalabbaktól szülői beleegyező felelősségvállaló nyilatkozatot kérünk. Gyerek megőrző nincs.

A szerszámok, anyagok használatához kapunk segítséget?

Egyszerű szerszámokat, anyagokat használunk, de adunk mindenhez védőfelszerelést is. Mindent elmondunk, megmutatunk, a teljes workshop alatt segítünk mindenkinek. A workshop elején mindenkivel felelősségvállaló nyilatkozatot íratunk alá.